Najbolj obiskane

Begonija Zmajeva krila (01)
Vaša ocena: Brez Povprečje: 4 (Glasov: 21)
Navadni ranjak (01)
Vaša ocena: Brez Povprečje: 4 (Glasov: 8)

Kdo je na zvezi

Trenutno je na strani 0 uporabnikov in 2 gost-je.

Nekaj o meni

Moje ime je Brane Busar, živim in stanujem v Sevnici, Cesta na Dobravo 5 ( CND 5 ).   Ljubezen do narave in cvetja gojim že od  mladih let.  Že pri 13 letih sem pričel zbirati kaktuse in imam še danes manjšo zbirko, okoli 100 vrst, čeprav sem že kar nekaj let v penziji. V zadnjih letih me je pritegnilo še ljubiteljsko fotografiranje in seveda moja glavna fotografska tema so rastline in vse vrste cvetja.

Ob fotografiranju  rastlin in vrtnega cvetja imam sedaj še novi izziv, fotografiranje travniškega cvetja in žuželk. Večina vseh fotografij cvetja
je bila posneta na mojem domu, kar pomeni, da moram cvetlice prvo vzgojiti, da jih nato lahko fotografiram. Tudi travniško cvetje je posneto v bližini mojega doma.
   
Vsak cvet zase je pravo čudo in umetnost narave, zato si ga je vredno ogledati čisto od blizu. Toliko različnih barv, vonjev in oblik ne najdemo nikjer v naravi kot ravno pri cvetju.

In še nekaj, to spletno stran, ki sem jo poimenoval Foto hibiskus in jo sedaj urejujem so mi kupili za rojstni dan sin Iztok, hčerka Tamara in žena Neda. Ni kaj, to je res posebno darilo in vsak dan bo vsebinsko še bogatejše.

 

 

Anketa

Katera foto galerija vam je najbolj všeč in jo najpogosteje obiščete::

Prijava